Uitzendbureau Raalte

FlexiblePlus voor regio Raalte

Hét uitzendbureau dat altijd dichtbij is

Ben je op zoek naar werk dat perfect bij jou past, zowel lokaal als landelijk? Dan ben je bij FlexiblePlus in Raalte aan het juiste adres! We werken samen met landelijke opdrachtgevers en hebben ook een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers in de regio Raalte.

Wij zijn een uitzendbureau met sterke lokale betrokkenheid en hechten veel waarde aan onze fysieke vestiging. Dit stelt ons in staat om mensen nog beter te ondersteunen bij het vinden van de perfecte baan en werkgever. We zijn altijd dichtbij onze kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers. Hierdoor bieden wij jou de kans om aan de slag te gaan bij de mooiste opdrachtgevers in de regio.

Onze vestiging in Raalte is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Als je zeker wilt weten dat jouw contactpersoon beschikbaar is, kun je ons vooraf even bellen op het volgende telefoonnummer:  085 0814 870.

  • Klipperweg 14 8102 HR Raalte | Overijssel
  • 085 0814 870
  • info@flexibleplus.nl

Onze vakgebieden

Wij zijn het uitzendbureau in Hattem en omgeving voor MKB+ professionals in de sectoren industrie, logistiek, techniek, telecom, kantoor, bouw en schoonmaak. Wij kennen deze vakgebieden als geen ander en wij willen jou helpen bij het het vinden van de perfecte baan en werkgever. Wij werken voor de mooiste opdrachtgevers uit de regio en hebben de connecties om jou te helpen in de zoektocht naar de juiste werkgever en baan.

Bekijk alle vakgebieden

Onze flexconsultants in Hattem

Jouw partner voor werk als MKB+ professional

 

Heb je hulp nodig bij het vinden van de perfecte baan? Of ben je als werkgever op zoek naar flexibele vakkrachten die jouw team kunnen versterken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via met onze flexconsultants.

Onze toegewijde collega's van FlexiblePlus Uitzendbureau in Hattem helpen je graag verder.

"Bij ons staat direct en persoonlijk contact hoog in het vaandel. We vinden het niet meer dan normaal."

Contact opnemen

Hulp bij het zoeken van een baan? Vul het formulier in, dan nemen wij binnen een werkdag contact met jou op. Net zo makkelijk.

  • Klipperweg 14 8102 HR Raalte | Overijssel
  • 085 0814 870
  • info@flexibleplus.nl

Vacatures voor MKB+ professionals

Werkvoorbereider

Zwolle
2300 - 2700 per maand
Fulltime
MBO

Installatiemonteur

Zwolle
2300 - 3300 per maand
Fulltime
MBO

Leerling beveiligingsmonteur

Elburg
2300 - 2600 per maand
Fulltime
MBO

Monteur vloerverwarming

Zwolle
- per maand
Fulltime
Geen opleiding

Servicemonteur zonnepanelen

Kampen
2491 - 2634 per maand
Fulltime
MBO
Bekijk alle vacatures

Andere vestigingsplaatsen

 

Op zoek naar meer informatie over onze diensten in de regio Raalte? Geen probleem! Je kunt terecht bij onze vestiging in Raalte voor gedetailleerde informatie over wat we te bieden hebben in deze specifieke omgeving. Of je nu op zoek bent naar werk of als werkgever onze ondersteuning nodig hebt, we hebben lokale expertise om je verder te helpen.

Stuur een berichtje