Voor werk en opleiding

Detacheren

MKB professionals voor langere tijd

Wij detacheren voor het MKB

FlexiblePlus biedt personeel in diverse MKB sectoren. Met detachering heb je de mogelijkheid om personeel voor langere tijd in te lenen zonder vast te zitten aan een (langdurig) contract. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren en wij regelen de rest.

Ons grote kandidatenbestand, met professionals van Hattem tot Harderwijk, zorgt ervoor dat we snel een gekwalificeerde medewerker voor jou vinden. Wil je de medewerker na verloop van tijd in vaste dienst nemen? Wij helpen je daar graag bij.

Neem contact op
flexibleplus team
detacheren van personeel
Altijd gekwalificeerde MKB professionals

Bij FlexiblePlus MKB zorgen we ervoor dat het personeel dat je inleent altijd gekwalificeerd is. We kijken welke certificeringen of kwalificaties er nodig zijn voor het werk en regelen dit voor je. Zo weet je zeker dat je altijd beschikt over gekwalificeerd personeel.

Daarnaast zorgen we er ook voor dat een medewerker voorzien is van de juiste kleding of een auto als dit nodig is voor het werk. Bij FlexiblePlus MKB staat jouw wens centraal, vertel ons wat je nodig hebt en wij vinden de juiste MKB professional.

Heb je nog vragen?

Wij bellen je terug!

Stuur een berichtje