FlexiblePlus ''MKB'' (Hattem) en FlexiblePlus ''Sterk in werk en opleiding'' (Raalte)

websitefoto

FlexiblePlus MKB geopend


Hiep hiep hoera! FlexiblePlus heeft een nieuwe vestiging aan de Energiestraat in Hattem geopend, genaamd FlexiblePlus MKB. Voor eigenaar Rick Spijkerboer was het een bijzonder moment. De twee belangrijkste mannen uit zijn leven, zijn vader en zijn zoon hadden namelijk een belangrijke rol bij de start. Zij hebben samen het nieuwe pand mogen openen.
Zo gezegd, zo gedaan. Zoon Jens knipte samen met pa Spijkerboer heel officieel het lintje door om zo vol trots de tweede vestiging van FlexiblePlus voor geopend te verklaren. “Van mijn ouders heb ik enorm veel geleerd, omdat zij zelf een onderneming hadden”, vertelt Rick, die een zoon is van ‘bakker Spiekerboer’ uit het Gelderse Oosterwolde. Die komaf, Oosterwolde en de Veluwe, het bleef Rick trekken, vandaar dat deze nieuwe vestiging van FlexiblePlus in Hattem niet toevallig is.

beb f a b daaf

Twee locaties, twee identiteiten

Deze tweede vestiging, FlexiblePlus MKB in Hattem, richt zich vooral op werkgevers en professionals in de regio van Hattem tot aan Harderwijk. “Onze nieuwe locatie in Hattem is hét uitzendbureau op de Veluwe voor de MKB-sector”, zegt Rick. “Wij pakken de vacatures op in die regio, bieden HR-oplossingen of eventueel bieden we opleidingen zoals BHV en VCA.”
FlexiblePlus MKB snapt hoe het MKB-landschap eruitziet in dit gebied. Dus zoek je als ondernemer extra handen voor tijdelijk werk, voor korte projecten, voor vervanging bij ziekte of als extra inzet tijdens piekperiodes? Maakt niet uit, FlexiblePlus MKB vindt snel een geschikte kandidaat. Dat kan in een magazijn zijn, dat kan een planner zijn, een productiemedewerker of een timmerman, noem maar op. FlexiblePlus MKB vindt een MKB-professional die past bij jouw bedrijf.


FlexiblePlus ‘Sterk in Werk en Opleiding’ in Raalte, bestaat inmiddels al tien jaar en richt zich met name op klanten met landelijk bereik zoals onder andere BAM, Visser & Smit Hanab, Allinq en Energiewacht. De Raalter vestiging van FlexiblePlus is een uitzendbureau, detacheerder, opleider en werkgever ineen, met klanten die langdurige inzet van personeel vragen.

Twee locaties, één missie


Er is ook veel hetzelfde in de twee vestigingen van FlexiblePlus. “We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, werken oplossingsgericht, regelen alles voor je, of dat nu vanuit Raalte of vanuit Hattem is”, concludeert Rick, die sinds kort dus de trotse eigenaar van FlexiblePlus én FlexiblePlus MKB is. "Onze missie is en blijft om vol enthousiasme, passie en met een veelzijdig dienstaanbod onze klanten en medewerkers op een open en eerlijke manier te bedienen. Zo hopen wij met alle partijen een langdurige relatie aan te gaan. En onze betrokkenheid gaat verder. Bij FlexiblePlus hechten we veel waarde aan sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom sponsoren we met trots lokale sportclubs op de prachtige Veluwe. Want we geloven in het belang van een hechte gemeenschap. We willen actief bijdragen aan de bloei van onze omgeving.”