Voor werk en opleiding

Over ons

Wij zijn FlexiblePlus MKB

Voor MKB professionals

Wij zijn FlexiblePlus MKB, de uitzender voor de regio Hattem tot Harderwijk. Bij ons draait het om mensen. We bieden banen in verschillende MKB sectoren en we leiden mensen op. Onze werkwijze is servicegericht en we zorgen voor korte lijnen tussen werkgever en professional. Zo komen we samen tot hetzelfde doel: de juiste mensen vinden voor bedrijven in de regio.

Ook hechten we veel waarde aan sociale en maatschappelijke betrokkenheid. We sponsoren daarom lokale sportclubs op de Veluwe. 

Wij zijn FlexiblePlus MKB. Voor MKB professionals.

businessmag vsco flexiblemkb  kopie
2013 & 2023

In januari 2013 zette Rick Spijkerboer zijn handtekening bij de KvK voor de overname van FlexiblePlus. Dit was het begin van het ondernemerschap.

FlexiblePlus MKB bestaat sinds 2023. Na 10 jaar in regio Salland is het uitzendbureau ook op de Veluwe actief. Rick heeft hier een groot netwerk en wil van Hattem tot Harderwijk van toegevoegde waarde zijn voor het MKB: gekwalificeerde MKB professionals uitzenden.

Het gezegde "waar je mee omgaat, wordt je mee besmet" is zeker van toepassing op Rick. Hij groeide op in een ondernemersfamilie op de Veluwe en wist al op de lagere school dat hij later zelf ondernemer wilde worden. Rick heeft een aantal jaren werkervaring opgedaan in de telecom- en infrasector als onderaannemer voor opdrachtgevers als BAM Telecom, Schuuring en A. Hak. Zijn open persoonlijkheid, probleemoplossend vermogen en servicegerichte werkwijze (24/7 mentaliteit!) werden zeer gewaardeerd en zijn ook nu nog een belangrijke basis. Sterker nog: het is het fundament van zijn bedrijven.

flexibleplus team
flexibleplus team
De + van FlexiblePlus MKB

Wij geloven dat leren nooit stopt. Daarom zorgen we voor opleidingen en trainingen, zodat onze medewerkers snel aan de slag kunnen en voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Bijna alle werknemers hebben al een certificaat, cursus of opleiding gevolgd voor hun functie.

En dat is nog niet alles, want FlexiblePlus MKB biedt ook VCA- en BHV-trainingen op maat. Onze ervaren trainers organiseren deze trainingen op locatie of bij ons op de vestiging in Hattem, en aan het einde van de dag leg je een erkend examen af. 

Ontmoet ons team

Heb je nog vragen?

Wij bellen je terug!

Stuur een berichtje