Voor werk en opleiding

Lokale sponsoring

Betrokken op de Veluwe

Als Veluwse onderneming werken we van Hattem tot Harderwijk. We vinden we het belangrijk om bij te dragen aan de samenleving. Daarom sponsoren we lokale sportclubs.

We verwachten geen tegenprestatie, we doen het vanuit sociale betrokkenheid.

VSCO'61

VSCO’61 (Verenigde Sport Club Oosterwolde) is opgericht op 24 augustus 1961. De vereniging speelt sinds 1965 op Sportpark De Heughte, een locatie midden in de samenleving van Oosterwolde (Gld) en omliggende kernen, waarmee de vereniging zich zeer verbonden voelt. VSCO’61 heeft een sterke regionale functie met leden uit Oosterwolde, Oostendorp-Elburg, Oldebroek, Noordeinde, Kerkdorp en Kamperveen. In 2017 werd het kampioenschap in de derde klasse behaald, waardoor de vereniging na een afwezigheid van 4 jaar weer terugkeerde in de tweede klasse.

De voetbalvereniging telt circa 700 leden, die spelen in 8 seniorenteams, 1 vrouwenteam, 23 jeugdteams, waaronder 3 meidenteams en 2 zaalvoetbalteams. Per seizoen verschillen deze aantallen iets.

FlexiblePlus en VSCO'61
"Onze sportvereniging steunt volledig op leden, supporters, vrijwilligers en sponsors. Wij zijn dan ook blij met de sponsoring van Uitzendbureau FlexiblePlus uit Raalte."

vsco
Elburger SC

De Elburger Sportclub bestaat al sinds 1 april 1945. De voetbalsport werd echter al veel eerder in Elburg beoefend. Het voormalige vissersstadje was ooit zelfs twee voetbalverenigingen rijk. Naast het reeds bestaande Quick werd in de jaren dertig van de vorige eeuw een tweede club opgericht: Elburger Boys. De bestuursleden en leden van beide verengingen vonden dat er geen plaats was voor twee voetbalclubs in Elburg. Om die reden werden beide clubs gefuseerd tot Elburger Sportclub.

De Elburger Sportclub telt ongeveer 900 leden en komt uit in de 3ᵉ klasse (zaterdag). De thuiswedstrijden worden gespeeld op het Burgemeester Bode Sportpark.

FlexiblePlus en Elburger Sportclub
"Met 4 velden (waarvan 3 kunstgras), een sponsorhome en een overdekte tribune wil de voetbalvereniging graag uitbreiden voor de toekomst. Mede door de sponsoring van Flexible Plus kunnen we deze ambities faciliteren!"

elburger sc logo
DSV '61 Doornspijk

DSV’61 (Doornspijkse Sport Vereniging) is een zaterdag amateurvereniging. De club is opgericht op 21 april 1961. Aan de rand van Doornspijk ligt het sportpark, De Haere. De vereniging heeft een belangrijk maatschappelijk doel voor Doornspijk en de regio: voetbal leuk en toegankelijk houden voor iedereen. 

Inmiddels telt de club rond de 400 leden en heeft het 20 teams in de competitie. Per seizoen kunnen deze aantallen iets verschillen.

FlexiblePlus en DSV'61
DSV’61 dankt haar bestaansrecht aan haar leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren. 

"Wij willen Uitzendbureau Flexible+ dan ook hartelijk danken voor het vertrouwen en kijken uit naar een lange partnerschap!" 

dsv  logo

Heb je nog vragen?

Wij bellen je terug!

Stuur een berichtje